Szolgáltatások

„Ha felkel a nap, minden látható lesz. Nemcsak a szép – a ronda is. A tudat fényében előtűnnek a gyengeségeid, riasztó hitványságaid is… De nem baj! Legalább látod, mit hazudtál magadnak a homályban, mi betegített meg, és rájössz, hogy a Fény erősebb, mint a sötétség”

(Müller Péter, in: Müller Péter: Sorsról és életről, Alexandra Kiadó, 72. oldal)

Ahhoz, hogy napról napra, egyre tisztábban lásd a céljaid és annak megvalósulását találkoznunk kell. Skype, egyéb online térben való találkozás nem hoz véleményem szerint olyan hatékony eredményt, mint az élő alkalmak.

Konzultacio

Első alkalom (INGYENES) a minden kötöttség nélküli ismerkedésről szól. Beszélgetünk. Rólad, rólam, megtaláljuk az igazi (központi) témát, amit a későbbiekben körbejárunk. Hiszem, hogy már az első alkalommal töltődni fogsz! Időtartama általában 50-60 perc.

Ezt követően általában 3-5 találkozás kell ahhoz, hogy igazi eredményeket érhessünk el. Körbejárjuk a problémád okait. Meglepődsz majd, hogy egy – egy nehézség mögött sokszor teljesen más érzés, élmény áll, mint amire te valójában gondoltál. Miután az alapjaid megerősítettük, elkezdjük felépíteni rá a változást jelentő várat. Időtartama általában 1,5 óra alkalmanként. A szolgáltatás ezen része térítéses.

Ezeknek a konzultációknak a célja, hogy egy újfajta látásmód kialakításán keresztül javítsam az életviteled minőségét. Eszközeim nem alkalmasak pszichiátriai betegségek kezelésére, orvosi kezelést nem helyettesít.

Kérj Te is ingyenes konzultációt a lenti gombra kattintva...​​

Scroll to Top