Rabóczki István tanácsadás Debrecen

ÜDVÖZÖLLEK!

Rabóczki István vagyok, tanár, közgazdász és kommunikációs szakember.

Hiszek az emberekben és abban, hogy az élet jó és jobbá tehető. Lassan 15 éve irányítom tanulóim munkáját nem igazán a hagyományos pedagógiai/pszichológiai módszereket alkalmazva.

Igyekszem gyakorlatorientált lenni. Pedagógiai eszköztáram széles, ismerem és alkalmazom a coach eszközöket is. Érzelmi blokkok oldásánál a theta healing módszeréhez nyúlok.

A célom, hogy már az első beszélgetés alkalmával rád ragadjon pozitív életszemléletem. Elszántan dolgozok azon, hogy saját megélt tapasztalataimat, tudásomat átadjam tanulóimnak/ügyfeleimnek, segítve őket ezzel saját útjukon.

Miért választottam ezt a területet?

Sokszor nehezen lehet megfogalmazni azt, ami szívből jön, úgy magától, úgy érzésből. Sosem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Egyértelműen: TANÁR. És sokféleképpen lehetünk jó tanárok; mi akkor alkotunk kiemelkedőt, ha arra tereljük a „fiainkat”, amerre nekik menniük kell.
15 év tanítási tapasztalat, több mint 3500 megtartott tanítási óra után gondolom úgy, hogy a szakmai ismeretek elsajátítása mellett kiemelten fontos, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott tanulók üljenek be az órákra. Ha ez megvalósul, a fiatalok szárnyakra kapnak.
Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma életvitel, mindenki más. Amikor felszínre kerülnek az értékek, amikor megtanul egy tanuló ezekre építkezni önmagától is; az csodálatos érzés.

Raboczki Istvan tanacsado

Főbb skillek

Erzelmi intelligencia

MAGAS ÉRZELMI INTELLIGENCIA

Érzékeny vagyok más emberek érzéseire. Örülök, hogy nagy az ún. beleérző képességem. Könnyen teremtek kapcsolatokat a fiatalokkal.
Allando fejlodes

ÁLLANDÓ FEJLŐDÉSRE VALÓ KÉPESSÉG ÉS IGÉNY

Önmagunk megismerésének vágya folyamatosan arra késztet, hogy képezzem magam. Életünk bármely adott pillanatában felmerülő probléma ugyanis mindig valamilyen korábbi gondolatformánk eredménye.
Multikulturalis tanitas

DIFFERENCIÁLTAN TANÍTANI EGY MULTIKULTURÁLIS KÖRNYEZETBEN

Nagyon sokfélék vagyunk, de minden fejlesztési módszernek személyre szabottnak kell lennie, mert “ha annak alapján ítélsz meg egy halat, hogy hogyan tud fára mászni, egész életében hülyének fogja hinni magát.” (Albert Einstein)

Kattints a lenti gombra, ha szeretnél élőben is megismerni:

Scroll to Top